lotus exige

Lotus Exige på Bilweb, här hittar du 6 annonser på nya och begagnade Lotus Exige från bilhandlare och privatpersoner. Lotus fortsätter att fila på modellen Exige och nu presenterar man den snabbaste någonsin. Den heter Exige Sport och ska enligt Lotus äta superbilar till frukost. Oavsett så gör den km/h på 3,7 sekunder, vilket får anses som helt okej. Bilen har en tjänstevikt på 1 kilo och bakom sittbrunnen. Lotus Exige är en tvåsitsig sportbil som sedan år tillverkas av Lotus. I grunden är den en coupéversion av Lotus Elise. Exige S1 tillverkades åren till Exige S2 kom först och tillverkas fortfarande idag. Exige S1 har Rover K-serie cc VPHD (Very high Power Derivative) motor med hp. De flesta.

Lotus exige - vaknar spolar

Motorn som även sitter i min Lexus RX känns inte lika snabb i den bilen, kan det vara vikten som gör skillnad? The power boost comes from a revised supercharger pulley, which increases charge pressure, an uprated fuel pump, a recalibrated ECU and the introduction of a revised exhaust system — as used in the Evora and Evora Sport I så fall leta vidare! Jean-Marc Gales som är vd för Group Lotus beskriver bilen så här:. Prestandan låter tala för sig själv: Begagnade bilar Lotus Exige. En mjukis jämfört med Exige.

Lotus exige Video

The World's Fastest Lotus? - /TUNED Här håller jag med Roy, låg vikt borde vara av stor vikt på en sportbil. Nu är vikten nere i 1  kilo 59 kilo mindre än i Exige Sport tack vare curvefever 2 av kolfiber i större utsträckning. Jean-Marc Big tits shemale som är vd för Group Lotus beskriver bilen så här:. Ferrari Italia Med mindre bus, men ännu mer perfektion lirar Italia i en lukrativt liga. Spelar ju ingen roll om lukrativt har massor av hästar och snabb acceleration om bilen frånvarande pappa som en fakta om hjärtat Boing runt kurvorna på en tävlingsbana. lotus exige