icon växjö

ICON Växjö står klart hösten och blir då Växjös högsta byggnad. Den spektakulära byggnaden innehåller bland annat bostadsrätter, 4 kvm kontorsyta, gymnasieskola för elever samt skybar. Ansvarig arkitekt för ICON Växjö är Magnus Månsson, Semrén & Månssons arkitektkontor och totalt är byggnaden. Projektet omfattar nybyggnad av bostäder, kontor, hotell och skola. Här finns också café, restaurang, skybar, spa, gym och pool. Huset kommer bli 20 våningar högt och mäter 67 meter i höjd. Man planerar för bostäder fördelade på två torn: I det Södra Tornet ligger bostäderna mellan våningsplan 6 till 15 och är det. ICON Växjö byggs på arenaområdet och kommer att innehålla skola, kontor, bowlinghall och bostäder. Total yta kommer att bli m2 där högsta delen har 19 våningar. «Villa Gränslös | Projekt 13 av | Fortnox». Visa alla projekt, Pågående projekt, Avslutade projekt. Från alla tjänster, Byggentreprenad.

Icon växjö - idspruta

Ett helt unikt boende med en spektakulär utsikt över Växjö stad. Vi adderar skönhet och funktion på insidan genom välplanerade, funktionella ytor, vackra material och kvalitet i varje detalj. Igår anordnade vi en tillvalskväll för alla som köpt en lägenhet i Södra tornet! Vi hör av oss och sänder dig gärna mer information. Växjö Lakers den 2 december kl.

Icon växjö - d'Italia jmte

Med människan i fokus har vi tagit fram servicetjänster och faciliteter som förenklar och ger vardagen guldkant för de som bor eller arbetar i våra hus. Från torn till torn - från domkyrkan till ICON! ICON Växjö · den 10 augusti ·. Fyll i formuläret längst ner på sidan i länken nedan och klicka på skicka. Genom att klicka eller navigera på webbplatsen godkänner du att vi använder cookies för att samla information på och utanför Facebook. ICON Växjö · den 11 oktober ·. icon växjö