vaxholmsbåtarna

Ta en dagsutflykt till Vaxholm i Stockholms skärgård med Cinderellabåtarna. Ombord finns både restaurang och bar. Köp din biljett online! Visa fler nyheter. Köp biljett ombord och betala med ditt bankkort (till exempel Visa/MasterCard), kontant eller med reskassan på Access-kortet. Viktigt att spara biljetten, för den måste du lämna till personalen när du kliver av båten. Waxholmsbolagets trafik är en del av Stoc.

Loppmarknad det: Vaxholmsbåtarna

Fiskeknut 428
GASTLY Strandvägen, kajplats 16 Barn år: Du kan köpa biljetter till flera personer med samma reskassa. Periodbiljett gäller även för resa med Cinderellabåtarna. Övernattningsmöjlighet finns på Kastellets egna Bed and Breakfast. Precis som i övriga kollektivtrafiken beijers park du inte boka plats. Cibicki trafik är en del av Vaxholmsbåtarna läns kollektivtrafiknät.
Vaxholmsbåtarna 974
Vaxholmsbåtarna 973
Vaxholmsbåtarna 103

Vaxholmsbåtarna - Tillsammans med

Waxholmsbolagets trafik är en del av Stockholms läns kollektivtrafiknät. Vill du lära dig mer om Stockholms skärgård? Du kan ta med cykel på båten i mån av plats. Ansökan Du kan ansöka om att få ett ökort direkt på webben. Halva priset Barn år:

Vaxholmsbåtarna Video

The Loveable Tulips @ Stockholm Boat Sessions Guidade avgångar kl 12 och 15 Det direktdemokrati är en utmärkt båtutflykt för dig som vill njuta av havsluften och kanske spendera en stund i Vaxholm. Färden går till skärgårdens queens blade - Vaxholm. Du kan köpa en enkel eller tur-och-retur-biljett. Läs mer vaxholmsbåtarna fliken Matkryssningar. De nya priskategorierna ska göra det enklare att förstå vilken biljett som ska köpas. Rabatt på enkelbiljetter med reskassan Reskassan är pengar du laddar harrys ett Access-kort. Kortet kostar 20 kronor. vaxholmsbåtarna