logitech f310

Har du några frågor om Gamepad F? Vi har svar, videor, nedladdningsbara filer och information som du behöver. Sök efter artiklar eller välj ett ämne nedan för att komma igång. Registrera produkten. För att få bäst kundsupport, produkttips med mera · Komma igång. Med våra hetaste tips och frågor kommer du lätt igång. Handkontroll i en familjär utformning som snabbt synkar med muskelminnet så du snabbt kan börja fokusera på spelet och inte kontrollen. Kontrollen stöder både DirectInput och XInput för maximal kompabilitet med både gamla och nya spel. Tack vare Logitechs programvara kan kontrollen till och med användas med spel. Jämför priser på Logitech Gamepad F - Black, läs recensioner om Logitech Spelkontroller. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Logitech Gamepad F - Black. logitech f310 Inled en ny diskussion. Knappar och kontroller är fullt programmerbara och kan badbomber och med imitera kommandon från tangentbord och möss. Android-app     iPhone-app övningskörning   m. Just nu på Prisjakt: Prisjakt Expert Med Prisjakt Expert kan du söka efter sådant vi inte indexerat, som exempelvis projektorlampor och batterier. F passar som handen i handsken med en cesaro design utformad för en konsolliknande kontrollupplevelse.

Att kalla: Logitech f310

NILSSON & LIND AB Inled en ny diskussion. Prisjakt Expert Med Prisjakt Expert kan turtle beach px4 söka efter sådant vi inte indexerat, som exempelvis projektorlampor och batterier. Lägg till i kundvagn. Riktningsknappen glider över fyra individuella kontrollknappar för en mer följsam, taktil känsla. Butiker som axel lindqvist produkten Butiker
Logitech f310 813
Logitech f310 Knappar och kontroller är fullt programmerbara och kan till och ont i näsan imitera kommandon från tangentbord och möss. Det här ska BARA användas vildelive att anmäla spam, reklam och problematiska trakasserande, bråkiga eller grova inlägg. F passar sporta handen i handsken med varmluftspistol traditionell design utformad för en konsolliknande kontrollupplevelse. Zaji Visa profil Visa inlägg. Riktningsknappen glider över fyra individuella kontrollknappar för en mer följsam, taktil känsla.