sthlm pole

Idag testade jag för första gången på pole dance, på Sthlm Pole (Odenplan). Jag tänkte att, fasiken, det kan väl inte vara så svårt. Eh.. jo. Det är grymt svårt. Och det gör ONT!!! Man tänker ju i huvudet att det ska se lite sexigt ut.. men nej. Det är blod, svett och tårar. Och för att inte tala om blåmärken.. mina. Stockholms fräschaste Pole dance/Pole fitness & träningsstudio. Kurser, möhippor, stretchklasser, PT och mycket mer! Varmt välkommen!!! Din studio för poledance och stretch i Stockholm. Vi erbjuder kurser för alla nivåer, från nybörjare till avacerad. Välkommen! sthlm pole

Sthlm pole Video

Poledance Double Flow ✨ (Mapei - Don't wait) Har detour aldrig testat poledance tidigare är det verkligen dags! Om du är intresserad av att träna pole, youjizz,com, floor, umbrella eller chair som kurs, hittar du all information om detta på www. Vi erbjuder Er den perfekta aktiviteten till Er möhippa i Utveckling 9 månader Välj vad ni vill göra VAD. Gör något galet, gör något nytt -testa hur det är att vara cirkusartist!

Sthlm pole - sedan med

Du tränar för att det är roligt och hälsosamt samt för att hitta det som känns rätt för just dig. Våra instruktörer är alla handplockade och utbildade av Leg naprapat Sofia Allard. Välj vad ni vill göra VAD. Gör något galet, gör något nytt -testa hur det är att vara cirkusartist! Instruktörerna har bred kompetens inom träning, naprapati, dans, akrobatik, gymnastik samt pedagogik och detta har gjort STHLMPOLE till en av de mest populära poledancing-anläggningarna i Sverige. Vi har tveklöst Stockholms bästa lokaler, ALLA i er grupp får egen stolpe och ni har möjligheten till eget omklädningsrum med duschar! Kontakta oss På Vida Pole i Stockholm erbjuder vi kurser i poledance och stretch.