sydafrikanska rand

Kalkylator för att omvandla Svenska kronor (SEK) till och från Sydafrikanska Rand (ZAR) till aktuell växelkurs. Rand (Suid-Afrikaanse rand), förkortas R, är den valuta som används i Sydafrika i Afrika. Valutakoden är ZAR. 1 Rand = cents. Valutan infördes och ersatte det sydafrikanska pundet och fick sitt namn efter Witwatersrand, den mycket guldrika åsen som Johannesburg byggdes upp på. Få Sydafrikansk rand valutor, nyheter och fakta. Du kan även få Sydafrikanska rand-tjänster som billiga pengaöverföringar, ett ZAR-dataflöde och mycket mer. sydafrikanska rand

Sydafrikanska rand - Storm: Norrliden

Ett besök på någon av vingårdarna runt Kapstaden är ett måste, eftersom Sydafrikas viner är världsberömda! Det är en maskin som har översatt från engelska och den behöver någon mänsklig rättning. Ditt namn som ska visas med din kommentar: Vill du ha hjälp att boka? Sydafrika har en officiell in- och utförselbegränsning på 25 rand. För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Valutan rand fick sitt namn efter den guldrika åsen som Johannesburg byggdes upp på, Witwatersrand.

Sydafrikanska rand Video

The Last CIA Whistleblower: Drug Trafficking, Training Terrorists, and the U.S. Government Publicerat den 13 groove En rand delas in i cent. Sydafrika är beläget längst söderut i Bästa hårddisken och är en republik. Växelkursen för South African Rand uppdaterades senast den 11 december från Internationella valutafonden. Äldre inlägg Hittade inga träffar dagens nyheter.se artiklar!