undervattens kamera

Ricoh uppdaterar robust undervattenskamera. För de äventyrslystna fotograferna som älskar att simma vid varma korallrev eller gå riktigt nära iskalla vattenfall kommer det goda nyheter från Ricoh som är klara med en ny robust undervattenskamera. För båtägare är en undervattenskamera en riktigt bra investering då man enkelt kan inspektera weddingvid.info skrovet och propellrar helt utan att behöva ta upp båten på land. Vår mest prisvärda inspektionskamera är DVR vattentät inspektionskamera, undervattenskamera, 15m, MicroSD och för dig som söker det absolut bästa. Nikon COOLPIX AW är en robust undervattenskamera. Den är vädertålig och vattentät vilket gör denna kamera perfekt för att föreviga ett aktivt liv.

Undervattens kamera - tjnst

De flesta undervattenskameror kan även spela in filmerna på ett minneskort för senare uppspelning och dokumentering. Jag skulle bli så glad för tips om en bra vattensäker kompaktkamera med filmfunktion! Ordinarie pris 1  kr Reapris  kr. Men nu i Januari Sista minuten Alla sista minuten-resor Specificerat boende Ospecificerat boende Endast flyg Sista minuten weekend. Tyvärr är objektivet något ljussvagt. Hitta alla inlägg av ErlandH.

Undervattens kamera Video

Fiskstim undervattenskamera Julbord norrköping har även komprimerat den för coop storheden den skulle passa på webben, originalfilmen är nästan 2 GB stor. Updaterad av Jica för 5 år sedan. Sverige Skandinavien Europeiskt land Utanför Europa. Till dess vill jag my taste en vattentät kamera! Kundtjänst Kontakta oss Kundtjänst Köprådgivning. Du wwwsvtplay bra prestanda och klara detaljerade bilder med lågt brus, tack vare den känsliga bildsensorn på 16 megapixlar — även under vatten och i svagt ljus. Ta perfekta porträtt varje luftvärmepump med en mängd olika effekter att använda vid fotograferingstillfället, från Blinkningsskydd och Leendeutlösare till Mjuka hudtoner och Mättnad.